Loading...

Faq

DE EERSTE KEER OP MEDDIALAB.NL ? DE VEELGESTELDE VRAGEN VIND JE OVERZICHTELIJK HIERONDER !

Hier zijn enkele antwoorden op de eenvoudige vragen die je een telefoontje kunnen besparen. Aarzel zeker niet om contact op te nemen met onze klantenservice op 085-0653682 als jouw vraag complexer is of je het antwoord niet kunt vinden in deze faq.

Jazeker, wij leveren direct aan u als consument.

Alle rapporten zijn voorzien van (medische) adviezen. Deze zijn bedoeld als educatieve adviezen en moeten altijd eerst met uw behandelaar of huisarts worden besproken.

De reden hiervoor is dat wij niet op de hoogte zijn van uw medisch dossier en/of mogelijke aandoeningen. Implementatie van deze adviezen moeten altijd gebaseerd zijn op uw specifieke medische aandoeningen.

Genova Diagnostics is het baanbrekende klinisch en holistisch laboratorium. Wij zijn actief in 32 landen. Onze eigen laboratoria zijn gevestigd in Dulluth, Asheville en Atlanta (US).

Doorgaans worden de afnamekits nog dezelfde dag verzonden via PostNL, en ontvang je de bestelde kit(s) de volgende werkdag. Bestellen kan via de website. Meer informatie kunnen we je geven via e-mail of via Whatsapp +31(0)622657435

Ieder product heeft een eigen levertijd. Kijk bij het betreffende onderzoek onder het tabje ‘levertijd onderzoek’. “Dit onderzoek wordt afgerond en het onderzoeksrapport is gereed ca. XX werkdagen na ontvangst van de monsters.”

Ja dat doen we graag! We hebben namelijk duidelijk collectie instructies voor bijvoorbeeld ontlasting of urine bijgesloten. Eventueel kunt u die eerst samen met uw cliënt doornemen.

U hoeft uw zending alleen maar aan te melden voor de pick-up service door een e-mail naar ons te sturen. De instructies hiervoor staan in de bijgesloten handleiding.

Je ontvangt dan van ons de verzendslip die je moet uitprinten.

Wij zorgen ervoor dat Fedex de zending bij je komt ophalen, dit is altijd tussen 08.30 en 12.30 uur. Fedex zorgt dan voor de 24-uurs levering aan ons laboratorium.

Betalen

Welke mogelijkheden er zijn voor bestellen en betalen lees je hieronder.

Wij betalen de verzendkosten voor de afnamekist naar jou en tevens voor de collectiekits die je via Fedex laat ophalen voor de 24-uurs levering.

De prijzen vermeld op onze website en in onze catalogus zijn dus inclusief alle verzendkosten.

Je kunt de onderzoeken direct op de website bestellen.

Je kunt informatie vragen per e-mail (info@meddialab.nl) of of via Whatsapp;
+31(0)622657435

Collectie / monsterafname

Monsterafname dient zo nauwkeuring mogelijk te gebeuren. En de instructies voor monsterafname zijn helder. Maar toch zijn er situaties waarbij je toch vragen hebt.

Geen probleem! De monsters hoeven geen opeenvolgende dagen te zijn; je kunt dagen tussen monsterverzamelingen (alleen stoelgang!) overslaan.

De monsters zullen tijdens het verzendproces langzaam ontdooien. Daarom leveren wij de monsters binnen 24 uur af in ons laboratorium. De monsters blijven tijdens die periode wel gewoon stabiel.

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Daarom registreren wij geen clientgegevens. Jij verstrekt ons een uniek eigen id nummer (of wij maken er 1 voor je). Alleen jij weet dat dit nummer bij jouw rapport hoort.

Indien u een nulmeting (baseline) onderzoek wilt laten uitvoeren en alleen indien het medisch verantwoord is, dan kan dat zeker. Overleg altijd eerst met uw behandelaar of huisarts!