Loading...

Over Ons

Wat wij doen?

In de tijd die nodig is om deze zin te lezen, zal het lichaam duizenden voedingsmoleculen hebben geanalyseerd, gesynthetiseerd, geherstructureerd en gebruikt.

Deze processen resulteren in gesplitste eiwitten, verbrande suikers, gebruikte mineralen, uitgewisselde gassen en overgedragen elektronen.

Duizenden chemische reacties komen elke seconde in het lichaam voor, elke seconde van het leven. Stel je de energie eens voor die nodig is om deze biochemische magie uit te voeren!

Biochemische paden

Waar haalt het lichaam deze energie vandaan? Het voedsel dat je eet, levert brandstof op voor het lichaam. De voedingsstoffen die je elke dag consumeert, zijn de enige bron van grondstoffen voor het lichaam. Elke chemische reactie vindt stapsgewijs plaats en is afhankelijk van de dagelijkse beschikbaarheid van de juiste grondstoffen. Een tekort aan een voedingsstof kan de “assemblagelijnen” van de biochemische paden ernstig verstoren.

Het lichaam kan zich ongelooflijk goed aanpassen aan verschillende omstandigheden en kan zelfs lange perioden, ondanks dat bepaalde biochemische processen zijn uitgesloten, goed functioneren.

Uiteindelijk kunnen bepaalde symptomen echter echte ziektes worden die de kwaliteit van het leven of zelfs het leven zelf vernietigen. Om dit proces om te keren kan onderzoek vanuit verschillende invalshoeken de manier aangeven hoe de verstoorde biochemie weer in balans kan komen.

En dit is wat wij doen! Wij bieden een wetenschappelijk en medisch inzicht in alle processen in het lichaam en geven advies over de behandelstrategie.

PROFESSIONELE MEDISCHE ONDERZOEKEN

Meer informatie kun je vinden in onze catalogus

3 VERSCHILLENDE ONDERNEMINGEN BIEDEN PROFESSIONELE PRODUCTEN EN SERVICES

CENTRUM VOOR VOEDINGSINTOLERANTIE

SERVICES: CONSUMENT

Laboratorium services voor consumenten, het Centrum voor Voedingsintolerantie is gespecialiseerd in de reactie op voedingseiwitten IgG1-4. Het Centrum levert uitsluitend aan consumenten. Services specifiek gericht op therapeuten en voedingsdeskundigen kun je vinden op de Voedingscirkel.
Services specifiek gericht op therapeuten en voedings- deskundigen noemen wij ‘de Voedingscirkel’. Op deze manier leveren we ‘consumentklare’ rapporten, ondersteunen therapeuten en voedingsdeskundigen.

Daarnaast levert de Voedingscirkel private label onderzoeken en producten.

MEDISCH DIAGNOSTISCH LABORATORIUM

VOOR MEDISCH SPECIALISTEN EN OVERIGE PROFESSIONALS IN DE GEZONDHEIDSZORG

Medisch Diagnostisch Laboratorium levert laboratorium services aan medische specialisten en professionals in de gezondheidszorg. Genova Diagnostics is het baanbrekende klinisch en holistisch laboratorium. Wij ondersteunen zorgaanbieders bij de gepersonaliseerde behandeling en preventie van chronische ziekten. Genova Diagnostics is actief in 32 landen.

Wie wij zijn?

Wij zijn een snelgroeiend innovatief team.
14 jaar geleden zijn we gestart en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een exclusieve leverancier met een eigen visie. Wij hebben een ambitieus team dat graag dat extra stapje verder wil gaan.

Wij leveren onze onderzoeken aan enthousiaste en proactieve professionals met het hart op de juiste plaats. Professionals die iedere dag weer nieuwe uitdagingen vinden, en ook verdieping zoeken in hun eigen vakgebied. Jij weet als geen ander hoe het is om mensen te helpen en begeleiden, dat hoeven wij jou niet te leren!

Wat wij wel voor je doen? Wij leveren de beste onderzoeken volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. We maken heldere rapporten op basis van de onderzoeksresultaten, en adviseren je graag over de volgende stappen.

Jouw eigen ervaring is nergens door te vervangen! En je wilt natuurlijk adviseren volgens de laatste kennis en inzichten. Wij gebruiken de meest moderne onderzoeken zodat je het beste beeld krijgt. Onze visie heeft zichzelf ruimschoots bewezen als betrouwbaar, efficiënt en veilig en is gebaseerd op onderzoek van tal van wetenschappers.

Wat wij je bieden? Wij luisteren, net als jij, graag naar onze klanten. We lopen net dat extra stapje voor jou. Zodat je met goede informatie het gesprek met jouw klant aan kunt gaan. En jouw cliënt met het beste behandelplan kunt begeleiden, waarbij kleine stapjes met maximaal bereik voorop staan.

We hebben een actieve community, waardoor we ‘uit het veld’ steeds nieuwe feedback krijgen en continue bezig zijn onze testen te optimaliseren. Daarom luisteren we graag naar jou, want jij bent degene waar het allemaal om draait!

+ 125

ONDERZOEKEN

+ 8000

PROFESSIONALS

32

JAREN ERVARING

32

LANDEN

Contact

Het Medisch Diagnostisch Laboratorium is een initiatief van Shasha Holding BV.

Onze 3 verschillende ondernemingen bieden professionele medisch laboratorium producten & services;

Voor consumenten;
Centrum voor Voedingsintolerantie

Voor therapeuten, voedingsdeskundigen en medische specialisten;
Medisch Diagnostisch Laboratorium

Hoofdkantoor:
Medisch Diagnostisch Laboratorium
Keizersgracht 520 H
1017 EK Amsterdam