Loading...

Consument

Gratis en vrijblijvend advies!

Wij willen je graag helpen! We begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welk onderzoek je het best kunt laten doen, gebaseerd op jouw klachten! Iedereen is uniek, en we geven je natuurlijk graag gratis en vrijblijvend advies!

We hebben daarom deze korte vragenlijst samengesteld. Deze bevat 4 meerkeuze vragen, waarmee we kunnen bepalen welk voedingscreening onderzoek je het beste kunt kiezen.

Aan het einde van de vragenlijst krijg je direct ons advies en zie je welk product wij je aanbevelen.

Heb je nog vragen naar aanleiding van ons advies? Aan het einde van de vragenlijst vragen we je om jouw e-mailadres. Ook heb je de mogelijkheid om jouw telefoonnummer in te voeren (niet verplicht!), en een tijdstip waarop we je het beste kunnen bereiken. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen, vragen we je niet om jouw naam en geboortedatum.

JE ontvangt van ons een e-mail met ons advies. Of als je ervoor kiest om je te laten bellen zal een van onze specialisten op het door jou gewenste tijdstip contact met je opnemen.
Nogmaals, het is geheel vrijblijvend en er zijn aan dit advies geen kosten verbonden.

Klik op "volgende" om de vragenlijst te starten.


Laboratoriumdiensten voor consumenten

Medisch Diagnostisch Laboratorium (meddialab.nl) heeft een breed scala aan uitgebreide laboratoriumonderzoeken waar u thuis zelf de monsters kunt afnemen. Bij elk onderzoek is de retourkosten naar het laboratorium inbegrepen.

Genova Diagnostics in de VS, met hoofdkantoor in Asheville, N.C., is een wereldwijd klinisch laboratorium hun laboratoria zijn gespecialiseerd in het testen van de essentiële voedingsstoffen en hun opname in het lichaam, evenals de toxiciteit van beide voedingsstoffen door overmatige suppletie en toxines zoals zware metalen.

Onze zorgvuldig ontworpen testpanels geven je inzicht in hoe de voedingsstoffen die we eten, worden opgenomen door het lichaam, en voeren tests uit die kunnen uitwijzen of uw dieet of therapie daadwerkelijk resultaten oplevert.

 

Voeding screeningen

Weet wat je moet eten!

 

Voedingsintolerantie

IgG1-3 histamine

125 Voedingsintoleranties IgG1-3

Symptomen:


Ademhaling, piepend

Astma

Diarree

Fibromyalgie

Hoofdpijn

Hoogsensitief

Huiduitslag

Irritatie

Maagkrampen

Misselijkheid

Netelroos

Slaapstoornissen

Stress

Transpiratie, overmatig

Winderigheid

Zure reflex

Eczeem

Voedingsintolerantie

IgG4 ontstekingen

90 Voedingsintoleranties IgG4

Symptomen:


Acne

Artritis

Eczeem

Constipatie

Gewichtstoename

Gewichtsverlies

Lage weerstand

Loomheid

Maagkrampen

Misselijkheid

Opgeblazen gevoel

Rhinitus

Sinusitus

Spier & gewrichtspijnen

Vermoeidheid (chronisch)

Voedingsintolerantie 
IgG1-4 combinatie

(ontstekingen + histamine)

125 Voedingsintoleranties IgG1-3

90 Voedingsintoleranties IgG4

Symptomen:


symptomen

IgG1-3 Histamine


+


Symptomen

IgG4 Onstekingen


en/of


ADHD / ADD

Agressie

Baby-klachten

Bedplassen

Driftbuien

Gedragsstoornissen

Hoofdpijn

Migraine

Ontzwangeren

Spastische darm

Koortslip

Maag tot darm screeningen

De test om een overicht van je gezondheid MAAG – DARMKANAAL

Wat doet mijn lichaam met wat ik nu eet!

Het GI Effects® uitgebreid ontlastingsprofiel is een zeer geavanceerde ontlastingstest die direct bruikbare en klinische informatie biedt voor de gezondheid van het maagdarmkanaal. Gebruikmakend van geavanceerde technologieën en biomarkers, biedt deze test waardevol inzicht in de spijsverteringsfunctie, darmontsteking en het darmmicrobioom.

Meer informatie klik hier.

Symptomen:

 • pijn in de bovenbuik.
 • misselijkheid.
 • opboeren en oprispingen.
 • een opgeblazen gevoel.
 • snel een vol gevoel hebben.
 • soms braken.
 • Brandend maagzuur
 • Diarree
 • Winderigheid
 • Verstopping
 • Buikpijn

 

 

 

Diagnostisch onderzoeken per categorie

Omgevingsprofilering

Metabolisme Weerstand en afweermechanismen De onderzoeken in de omgevingsprofilering helpen blootstellingen aan algemene klassen van giftige chemicaliën die wijdverspreid zijn in het milieu te bepalen. Binnen elke klasse onderzoeken we tevens de afzonderlijke verbindingen die het meest frequent problemen opleveren. Toxische lichaamsbelasting is de levenslange accumulatie van chemicaliën waaraan we worden blootgesteld via ons voedsel, … Continue reading Omgevingsprofilering

Metabolisme

Metabolisme Weerstand en afweermechanismen Stofwisseling of metabolisme (uit het Grieks: μεταβολισμός "metabolismos" = verandering of omzetting) is het geheel van biochemische processen dat plaatsvindt in de cellen van organismen. Enzymen spelen bij deze omzettingen een centrale rol. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de opbouw van stoffen onder gebruik van energie (anabolisme) en de afbraak van … Continue reading Consument

Immunologie

Immunologie Weerstand en afweermechanismen Het immuunsysteem is ons verdedigingssysteem. Het doel is zowel externe als interne ziekteverwekkers bestrijden. Met het immuunsysteem bedoelen we de immuunrespons in multi-cellulaire organismen, waarin een groot aantal cellen en moleculen samenwerken om indringers te weren. Met deze onderzoeken kunnen clienten met immunologische aandoeningen worden begeleidt, waaronder; Allergieen Voedingsintoleranties Hartziekten Hematologische … Continue reading Consument

Endocrinologie

Endocrinologie Opname van voedingsstoffen De endocrinologie is een medisch specialisme en biologische wetenschap die zich bezighoudt met het endocrien systeem, ofwel klieren die afscheidingen in het lichaam hebben, zoals schildklier, hypofyse, alvleesklier en bijnieren. Deze klieren produceren chemische boodschappers van het lichaam; de hormonen. Met deze onderzoeken kunnen clienten met complexe hormoon aandoeningen worden begeleidt, … Continue reading Consument

Genomica (DNA)

Genomica (DNA) Opname van voedingsstoffen Genomics is de term voor onderzoek naar erfelijkheid en de genen. Het woord genomics is afgeleid van genoom (het totaal van genen in een organisme). Het onderzoek naar het genoom is breed en vindt in verschillende sectoren plaats, maar vooral in de biologische en medische sector en de voedselindustrie. Onderzoeken … Continue reading Genomica (DNA)

Gastro-Intestinaal

Gastro-Intestinaal Opname van voedingsstoffen Het maag-darmstelsel, digestieve systeem of gastro-intestinale stelsel is het systeem dat, via de spijsvertering, instaat voor de opname van voedingsstoffen uit voedsel ten behoeve van het lichaam. Vertering wordt uitgevoerd door verschillende organen in het lichaam, waaronder de maag, de darmen, de lever en de alvleesklier. De meeste voedingsstoffen in de voeding … Continue reading Consument