Loading...

Private Label

Producten verkopen onder uw eigen merknaam, zodat u zich kunt onderscheiden van de concurrentie? Kies dan voor private labelling: uw merk, Wij kunnen alles van A tot Z voor u regelen. Wij doen het werk, u verhoogt uw marges en bespaart tijd en geld!

JOUW EIGEN PRIVATE LABEL
Wil jij je eigen private label introduceren? Of ben je op zoek naar (nieuwe) producten om je bestaande private label uit te breiden? Als jouw partner kunnen we sterke private labels maken en implementeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

JOUW UNIEKE MERK
Private labels worden uitsluitend voor de retailer geproduceerd. Ze zijn afgestemd op de specificaties van de eigenaar, inclusief productnaam, beschrijving, logo en contactgegevens.

JIJ HEBT DE CONTROLE
Jouw eigen private label merk geeft je meer controle over prijzen, verkopen en distributie. Bovendien creëert het een sterke marketingidentiteit en bevordert het de klantherkenning en klantloyaliteit.

VERMINDERDE CONCURRENTIE
Private labels maken het moeilijker voor concurrenten om vergelijkbare producten te maken voor dezelfde prijs. Als jij een retailer bent die prijzen vergelijkt, is private labeling een groot voordeel.

Wilt u meer informatie?

Heeft u liever een persoonlijk gesprek bij u op locatie?
Wilt u samen met ons uw ideale privsate label pakket samenstellen?

Bel ons dan voor een vrijblijvende afspraak: 085-0653682