Loading...

Professionals

Samen werken aan hetzelfde doel!

 

Voedingsspecialisten, gezondheidscoaches, dokters, clinics, huidtherapeuten en trainers, zijn vaste klanten van de diensten die we aanbieden. Ook uw patiënt of cliënt staat bij ons centraal. Als voedsel van essentieel belang is voor onze gezondheid, dan is het bepalen van de mate van voedingswaarde voor een patiënt die onder uw hoede staat, essentieel voor elke therapie.

Genova Diagnostics in de VS, met hoofdkantoor in Asheville, N.C., is een wereldwijd klinisch laboratorium hun laboratoria zijn gespecialiseerd in het testen van de essentiële voedingsstoffen en hun opname in het lichaam, evenals de toxiciteit van beide voedingsstoffen door overmatige suppletie en toxines zoals zware metalen.

Onze zorgvuldig ontworpen testpanels geven je inzicht in hoe de voedingsstoffen die we eten, worden opgenomen door het lichaam, en voeren tests uit die kunnen uitwijzen of een dieet of therapie daadwerkelijk resultaten oplevert.

 

Bloedonderzoek (vingerprik)

De Voeding Screening Ontstekingen igg4 is een laboratorium voedingsintolerantietest op 90 verschillende voedingsmiddelen. Door middel van een eenvoudige en pijnloze vingerprik kunt u zelf bloed afnemen of de test meegeven aan uw cliënt. U of uw cliënt stuurt het bloedmonster met de bijgeleverde portovrije antwoordenveloppe naar ons laboratorium. Uitslagen worden altijd naar u (de professional) gemaild. Wij delen geen uitslagen rechtstreeks met uw cliënten.

Het Persoonlijk rapport is inclusief uitgebreid en gepersonaliseerd rapport met alle uitslagen, uitleg, weetjes en adviezen is samengesteld uit dit onderzoeken om bijvoorbeeld acne tegen te gaan, af te vallen,  gewichtsbeheersing etc.

Wanneer adviseren wij deze test?

Wij adviseren de Voeding Screening Ontstekingen indien de aandoeningen de oorzaak vinden in ontstekingen, zoals bijvoorbeeld; Acne, Eczeem, Gewichtstoename…

 • Betrouwbare laboratoriumtesten
 • Bloedafname d.m.v. een snelle en pijnloze vingerprik
 • Persoonlijk rapport met uitslag, behandelplan etc. (zie link voor inhoud rapport)

Private label is mogelijk

Bij het bestellen van 10 stuks kunnen wij dat kosteloos regelen. De verpakking (sticker op doos), het anamnese formulier, de handleiding en het uiteindelijke rapport worden dan voorzien van de eigen bedrijfsgegevens (logo en kleurstelling).
Voor de eerste bestelling vragen de dan uw logo te sturen (groot formaat), u ontvangt ons ontwerp dan per e-mail.
Na goedkeuring van het ontwerp duurt het 2 tot 3 werkdagen voordat de zending gereed is en naar u zal worden gestuurd.

Urine testen

De Organics Comprehensive is een laboratorium test. Door middel van een eenvoudige urine.
Het testen van de urine geeft nog dieper inzicht in de lichaamsfuncties. Voor de analyse gebruiken we ochtend urine.
De urine monster wordt kosteloos opgehaald bij uw cliënt en verstuurt naar ons laboratorium.

Optie is Nederlands uitgebreide beschrijving van de uitslag.

Waarom?

Omdat organische zuren onderdeel zijn van een zeer groot aantal fundamentele metabolische processen, kunnen organische zuuranalyses worden gebruikt voor (vroege) detectie van een hele reeks ‘blokkades’ in het metabolisme.

Veel van dergelijke blokkades – die zich uiten in verstoringen van de organische zuurspiegels – worden (deels) veroorzaakt door onvoldoende beschikbaarheid van bepaalde voedingstoffen; zoals door de beschikbaarheid van onvoldoende voedingsstoffen (vitamines en / of mineralen) die nodig zijn als cofactoren van de enzymen die nodig zijn voor de omzetting (bijv. biotine, vitamine B1, B2, B3, B5, B6, C, foliumzuur, mangaan, ijzer, etc.). magnesium, liponzuur en co-enzym Q10). Storingen in organische zuren kunnen daarom gedeeltelijk worden behandeld met aangepast voedingsgewoonten en/of suppletie.

Naast organische zuren uit de stofwisseling van de mens zelf kunnen ook organische zuren die afkomstig zijn van (pathogene) micro-organismen uit het maagdarmkanaal in de urine worden aangetroffen. Dergelijke organische zuren geven informatie over mogelijke verstoringen van de darmflora en hebben ook klinische relevantie omdat ze na opname in de bloedbaan vaak tot klachten kunnen leiden (bijvoorbeeld omdat ze als anti-metabolische toxines werken).

Het onderzoek met organische zuren is waardevol voor het bepalen van:

 • Functionele vitamine- en mineraalstatus
 • Aminozuur-tekortkomingen zoals carnitine en NAC
 • Oxidatieve schade en behoefte aan antioxidanten
 • Fase I en fase II detoxificatiecapaciteit
 • Functioneel vitamine B-complex nodig
 • Neurotransmitter metabolieten
 • Mitochondriale energieproductie
 • Voldoende methylatie
 • Liponzuur en CoQ10-status
 • Markers voor overgroei van bacteriën en gisten
 • Organische zuurtests en klinische oplossingen